Vanlig Mys dag !

Var och jobbade idag som vanligt :) sen efter jobbet fick jag med mig en massa bröd och wienerbröd hem så vi hade jätte mysigt fika med the,mackor och wienerbröd med elias och hans pappa :)
Familjen Sheibany <3
 
 
 
sen har vi bara myst en massa! var ute och lekte med milo jätte länge i regnet och efter det badade jag milo och klippte klorna och efter fick han ett stort saftigt ben för att han va så duktig mina fina lilla pojke <3
hehe sen badade vi också, och målade naglarna osv :)
 
 
och sen kom min käre Majlinda.Zainab.Alexandra förbi och vi fikade kvällsfika <3
hon ville att jag skulle va me på bilden men jag kände mig för mysig för de ;) (no makeup, å myskläder) hehe :)
ska ta och sova nu för imorrn upp till jobbet igen! :) Jag ÄLSKAR mitt jobb! jag längtar efter å kliva upp å gå till jobbet hehe för de är så kul! :D














 
 
 
Puss GOdnatt <3
 

Joabba Jobba Jobbaaaaa

RESTAURANG ASSISTANS ♥♥
 
 
hihi jag har inte berättat om att jag har fått jobb :D
jag blev anställd på ett företag som heter Restaurang Assistans för 2-3 veckor sen :D jag jobbar både som Servitris och Kallskänka och det är ett bemanningsföretag som hyr ut mig till olika restauranger, hotell, evenemang och mässor osv. och jag tycker de är skiiiit kul! för jag åker ju runt till massa olika ställen och träffar massor med olika människor här i Göteborg! så jag jobbar typ hela tiden nuu :D
 
förra veckan så jobbade jag på svenska mässan/scandinavium för att Volvo hade gjort en ny lastbil och de var jätte stort för alla volvo runt om i världen så jag var och serverade på en direktsändning dom hade i massa olika länder :) så de var riktigt kul :D
 
och igår var jag i skövde och serverade på First Hotel Billingehus för att de var en stor middag för alla djuraffärsägare i hela sverige, och just de bordet jag skulle servera sätter sig så klart dom från Nords zoo i Skellefteå haha :D Milos Föredetta favvo affär :) de va kul :)
 
 
Xoxo.Erkig

Götlaborg<3

hej hej!
nu har elias fixat sin dator efter sisådär 3 månader.. så nu kan jag blogga igen heheh :D
niiice ! :)
 
 
Jag tänkte berätta lite om varför vi flyttade till Göteborg eftersom de är många som pratar om olika anledningar och bla bla bla.. Skelleftebor... som ska hitta en massa anledningar och lögner...tänk att man måste förklara sig om varför man flyttar.. men men
 
Vi flyttde för att vi har alltid drömt om att bo i Göteborg,  vi har varje sommar åkt för att hälsa på Elias Pappa som bor i Göteborg och vi har verkligen älskat staden och människorna men de är ju alltid saker man vill och som man pratar om men som aldrig händer..
 
 
Men sen så blev vi vräkta från våran lägenhet i skelleftehamn, av någon dum jävla anledning, de bor för mycket idioter runt omkring som lever om och dricker och skriker osv osv och då fick vi skulden för det, och blev vräkta för att vi tydligen hade suttit utanför och festat, men vi vid tillfället inte ens var hemma :S
men då tänkte vi att då gör vi de! vi drar bort från alla idioter och den här stan, så jag följde med johanna till Göteborg och sökte jobb och lägenhet sen kom jag hem och vi packade pappas lastbil och drog!
 
och de är de bästa jag gjort!, fyfan så jävla underbart! alla möjligheter finns här! alla affärer! allt de man vill göra finns här! Kom på Precis VAD ni vill som ni vill ha eller som ni vill göra, allt finns här!
och vi var så jävla less på Skellefteå, ca 93 % av skellefteås befolkning äter antideppresiva medel eller medicinerar sig själv. vafan skulle skellefte ta sig till om de inte fanns massa jävla tabletter? oj vad självmord de skulle vara. Tragiskt! här behöver man ALDrig sitta och fundera på "vad ska vi göra?" här säger man bara "Vi drar och gör de" man har aldrig tråkigt, man är alltid så glad och party!
 





.

.




.

.


.



 
 
.
 
Jag tänkte berätta lite om massa idioter som befinner sig i skelleftehamn.. som ni säkert läst om på facebook, eftersom dom skrivit till/om både mig och elias.
 
Milo blev biten av en annan hund i skelleftehamn och den hunden slet lös svålen från huvudet på milo  och vi fick fara till veterinären så han fick ha massa slangar i huvet och tratt osv. och Elias mamma som då betalade veterinärskostnaden ville ha den tillbaka från hund ägaren eftersom dennes hund bitit över 20 andra hundar. men de vägrade betala och gjorde ett jäkla liv av allt och gick till polisen för att anmäla för utpressning på pengar.
så därför gjorde elias mamma en polisanmälan mot dom på deras hund. och den anmälningen las sedan ner.
men nu, 3-4 månader senare så biter deras hund en annan hund igen! och dom personerna polisanmäler det också.
och då förstår nog de människorna att den här gången kanske polisen gör något, så då ville dom väl hitta någon att ta ut ilskan på, ha någon annan skyllda på så därför så kom dom hem till mig när jag var i skelleftehamn och slog mig på käften ahah och dom snackar en massa skit och skriver helt störda saker på facebook osv osv. och dom har verkligen inte alla hästar i hagen.
 
 

RSS 2.0