God morgon =)

ska ta bussen om tolv minuter =)

för att jag börjar klockan 8 på Stensborg hotellet :) och jag är i stan typ 25 i .....
sen jobbar jag till tolv , och börjar om 5 !!! :O och slutar kring nio. faan så jobbig dag.

men tur att jag har älsklingen som jag ska vara med ikväll puss älskar dig (L)


Erikas önskelista!<3

Nu ska jag skriva min önskelista fast den kommer vara hela annars imorgon haha ! :)

  • Pengar!                     
  • NavelPiercing          
  • Trosor                       
  • Tjocksockar             
  • Presentkort              
  • Egen lägenhet        
  • hårförlängning        
  • Örhängen                
  • halsband                 
  • plastma Tv              
   Mer kommer imorgon ;) 


                             


Elias Sheibani <3

Du är de underbaraste jag vet.
Utan dig klarar jag mig inte.
Jag vill inte leva utan dig min underbara prins.
För mig är du allt och mycket mer .<3

Ingenting kan berksrivas med ord förutom föremål,
Men jag kan försöka så du kanske förstår lite iaf (L)
Men du vet att jag älskar dig mer än allt annat i hela världen.


När jag är med din är jag som i ett sagoland, Jag drömmer mig bort med bara dig , du förvandlas till en prins och jag till en prinsessa med massor med glitter och ljus och vi hittar på roliga, underbara saker varje dag. Bara lever livet och njuter av varandra, Pussas och kramas varje dag, Det finns absolut inget bättre.


Fast självklart finns de ju som dagarna då vi är med häxorna och de dumma i sagorna, när vi inte alls är på humör och tjafsar, men tillsammans är vi starkast och vinner över de onda och blir prins och prinsessa igen. tillsammans klarar vi allt min lilla schimpi ;)
Utan dig hjärtat är jag ingenting, inte ens sand i öknen.
 Längtar till vi förlovar oss ! :D

Älskar dig älsklingsgubben <3

Låt den Rätte komma in

Det började med att ....
Det är en kille som är mobbad av tre killar i hans klass dom håller fast honom och slår honom med en pinne på kroppen och i ansiktet.


Det flyttar in en flicka som heter Eli i samma ålder med hennes pappa i fönstret bredvid den mobbade pojken.
en dag går pojken ut på gården med en kniv han har gömt under madrassen sedan tar han upp den och hugger den mot en träd och lotsas att de är pojkarna som mobbar honom. och helt plötsligt sitter flickan bakom honom i klätterställningen med pyjamas utan skor mitt i vintern och dom börjar prata men flickan säger tt hon inte kan bli vän med honom och så frågar han varför inte det då ? och då säger hon måste de finnas en andledning till de ? och sen gick hon in igen.

sedan får man se flickans pappa gå ut med en väska med en kniv en tratt en dunk och en tub med gas. och står ute i skogen på en cykel/gång väg när de kommer förbi en kille fårgar han vet du vad klocan är ? han svara tyvär jag vet inte jag har ingen klocka då tar han fram tuben och söver honom sedan hänger honom i ett träd upp och ned längre in i skogen han skär upp halsen och låter det droppa ner för tratten ner i dunken. När den är halvfylld med blod kommer en hund springandes och ägarna efter och ropar på honom så då skyndar sig pappa fort bort från platsen och glömmer dunken och tratten. när han kommer hem får han en utskällning för att han glömde dunken.


Dagen efter träffas pojken och flickan igen och dom börjar bli mer och mer kompisar. sen far pojken hem och då går flickan till en tunnel och sedan kommer en man som heter jocke och går föbi,Eli skriker hjälp hjälp och jocke ser inegnting och går fram. lyfter upp henne men då hugger hon med munnen mot hans hals och han ramlar till backen. Det står en annan man med sin katt på balkongen som ser allting.
Efter att jocke är död gör mannen till pizzerian och berättar för alla sina kompisar dom ser blod i snön men ser inte jocke.
Efter några dagar är pojken med sin klass på isen och åker skridskor och då tänker de tre pojkarna knuffa ner honom i de iskalla vettnet för att han ska bada. men han tänker på vad Eli sagt till honom , "slå igen hårdare än vad du vågar" han tar upp en pinne och slår "Bossen" rakt på örat så han börjar blöda. samtidigt som han skriker och gråter så skriker två andra flickor på andra sidan att dom ser en man som är död under isen.

flickan och pojken träffas igen och dom går till en skjul för att pojken vil visa en sak. när dom kommer fram tar han en kniv i handen och skär sig han vill att dom ska trycka ihop blodet med varandra för att visa att dom är ett par. då doppar de på golvet och flickan slänger sin ner och slickar upp det, hon skriker spring fort. pojken far hem och senare på kväller far pappan ut för att hitta ett nytt stycke, han  tar en pojke i ett omklädningsrum efter fotbollsträningen.
hans kompisar sparkar upp dörren och då häller pappan frätande medel i ansiktet på sig själv för att han vill dö , han vill inte leva längre efter alla han dödat. ha hamnat på sjukhus. och flickan far dit och frågar i receptionen min pappa blev tagen av  polisen och är skadad vars ligger han då ? tanten svarar då ligger han på sjuan men man fåår inte komma in hursom helst därt pch flickan svarar tack endå och går ut, tanten blir orolg efterson att flickan inga skor  eller jacka har. så hon springer ut men flickan när borta hon har klättrat på väggen upp till pappan och iter honom i halsen för att han vill de.

senare kommer pojken och frågar är du en vampyr ? hon svarar ja.
han frågar hur gamma är du ? hon svarar tolv fast jag har varit de i ganska många år nu.



Flickan


Pojken

Fortsättning följer


Snart jul igen :)

Hej och hopp.

Nu är de snart den 16:julen i mitt liv,
än så länge har jag bara köpt fyra julklappar, så de saknas endel.
dagen före julafton ska jag självklart vara med älkslingen och han släkt.
på julafton ska jag först vara hos moster och senare på kvällen blir de nog troligtvis till mammas pojkväns föräldrar.
precis som förra julen så är de inte lika roligt med jul som de alltid har varit förut, de är ingen riktig jul utan mormor och morfar  loveu


om 25 dagar är de nio månader för mig och älsklingsgubben Elias.
och sen 10,11, och tolv =)
jag och elias själva har planerat att vi ska köpa ringar till den dagen ,men vi får ju se hur de blir med det om vi har pengar..( Hoppas)


Som vanligt är väl inte livet de bästa just nu men de är då tur att jag har mina diamanter i livet som hjälper mig,ett extra plus till er mina underbaringar +++++++
Elias<3 ,Mamma,Maria,Ida och självklart resten av familjen=)

Men de känns verkligen som att jag fått en ny start i livet de känns verkligen jätte bra, jag är inte samma person som förut.

Just nu sitter Elias som vanligt framför datorn med Lucas :)
jag förstår verkligen inte vad alla killar ser som är bra med de där spelandet, Man blir bara en pojke med puckelrygg och ölmage av allt godis och joltcolan.

Men,,de är ju de dom gillar så de är väl bara att låta dom sitta där och ruttna haha :D
Men snart ska jag faktiskt slita älsklingen därifrån för att vi ska hem till mig och duscha se på film och bara pussas och kramas,Mysipys! :)
och imorn blir de praktiken på restaurang Arken igen!

första dagen idag , faktiskt ganska kul! men de kändes tråkigt att jag var knäckt av mirrors filmen igår kväll med älsklingsgubben.
så ikväll blir de ingen sen kväll :) 

Ses kanske imorrn pusshoj
Älskar dig Elias Sheibani (K)

RSS 2.0