kom hem elias älskling (L)

Elias är i göteborg , saknar honom :) <3



just nu är jag hemma hos simon och vi håller på att stor städa och de är riktigt fint nu :) vi ska bara damsuga och skura sen är allt klart typ :) och efter det blir de typ ansiktsmask,hårfärg och bara chilla och ta de lugnt :)

imorrn ska vi fara och sola jag och simon sen ska vi fara och tatuera simon :) och sen blir de shopping dag :)



måste lägga ut bilden när jag och amanda badade i älven !! <3



puss gumman <3

pic:simonBorin



Pathetic

å egentligen vet jag inte vad jag ska skriva, men jag behöver verkligen få ut de ur mig att alla är så patetiskt löjliga hela tiden.

men jag tycker alla här i Skellefteå är så falska hela tiden,
att folk står ut med sig själva förstår jag verkligen inte, folk går bakom ryggen på varandra , snackar skit om varandra , ljuger för varandra, är otrevliga mot varandra, tjafsar hela tiden om någonting,och ingen kan stå för vad dom gör , bara skyller i från sig hela tiden. folk blir sårade hit och dit , vad hjälper det att tjafsa och bråka? ingenting.! vad hjälper det att snacka skit och ljuga? ingenting .! men jag har verkligen förstått att de är så folk beter sig , de är så folk är, de är så folk lever, men jag blir fruktansvärt less på det. men jag är så pass stark i mig själv att skulle aldrig kunna bete mig så, jag skulle aldrig kunna ens tänka tanken att bete mig så , jag kan verkligen inte få in i mitt huvud varför man behöver bråka hela tiden , jag kan verkligen inte förstå varför man måste, en sak till , Den enda du kan lita på är dig själv ! kom ihåg det.


jag älskar min mamma och pappa + alla syskon.
imorn kommer jag mamma och hälsar på :)


ska sova nu , orkar fan inte med dessa människor
, orkar inte sitta och grubbla på allt, då blir man ju fan psykstörd.



puss Elias Shebbis ;*

Jag älskar dig, ;*



Det kallar jag äkta kärlek.









Pictures: Simon Borin

RSS 2.0