Mammamammammammamamma

Bara för att min mamma är snyggare och bättre än din :)







bott på hotell i umeå hela helgen och shoppat och bara haft det så jävla underbart!<3







slingade håret också :)


HOTTELFRUKOST!
finns de nå bättre ? :)


middag :)


sammet tapeter hehe :) jag tyckte de var fint :)


puss mamma du är bäst <3











16 januari = JOHANNAS FEST

PEPPA FÖR FESTEN IKVÄLL! <3
nu  hoppas vi alla för att festen inte ska spåra och att alla kommer vara glada och ha kul hela kvällen ! :D
alla peppar och längtar som fan till ikväll! "vi ses i skuggan" som johanna alltid säger :D
vet dosck inte vad jag ska ha på mig :( har inget fint :(, men alla kommer vara så fulla endå så de gör nog ingenting om jag kommer i trasor ahha :D ;)
vi ses klockan 18.00 ikväll då =) puss



JOHANNA 18 ÅR !

de är helt sjukt så jävla roligt vi har haft ikväll läs gärna sassas,johannas,sö's,klexis, eller fridas blogg dom har berättat lite bättre ! :D















De känns som de var igår mamma ringde till mig och sa hej  vars är du ? är du nära hem ? du måste nog komma hem nu de har hänt en sak, jag förstod de var något allvarligt, jag hörde det på hennes röst på hennes talesätt på hennes ton, och skyndade mig hem och fick veta vad som hänt, jag kände att jag ville svimma och bara lägga mig ner och dö och allt blev bara svart jag gick ut för att få luft och för att möta ida. jag minns när jag pussade dig hejdå mormor på pannan när du låg där med händerna knutna helt kall och stel, fick inte ta farväl med dig morfar på samma sätt men med dina knutna händer.
när man inte förlorat en person så vet man tyvär inte hur de känns och när någon inte förlorat två personer på samma gång så vet man inte hur de känns men de kommer vi alla få uppleva.
samma sak kommer hända oss alla för eller senare, det brukar ofta bli så att när man förlorar en så älskad person så vill man helt bara glömma bort datumet och vill helt inte besöka graven heller för att man ska ALLTID tänka på dom underbara tiderna man hade tillsammans och ALLTID tänka på hur dom såg ut innan dom dog och bara minnas allt bra. jag känner mig så ensam men på samma gång aldrig ensam. ingen mormor,morfar,farmor,farfar och har inte alls så bra kontakt med någon av mina syskon eller mina föräldrar, jag är aldrig hemma känns det som men jag hoppas att alla som finns vid min sida vet att jag älskar dom! alla mina underbara vänner (du vet om du ska ta åt dig) ni vet också att jag älskar er.
tänkte bara säga.. Morfar jag kommer aldrig glömma din underbart goda bryta och alla tider på den gröna kökssoffan med dig, mormor jag kommer aldrig glömma din underbart goda mat och dina rullar i håret, om jag tänker på den där doften av ladugård och blå/gröna tvålen som ni alltid hade på toaletten, morfars alla högar med pappers arbete på skrivbordet, ljudet från alla kossorna och ladugården,morfar som alltid var duktig och körde traktor,soffan i tv rummet och  frukten som alltid stod på rumsbordet, allt god fika vi alltid åt varannan timme typ , gungstolen i köket med den orangerandiga filten på och alltid en katt som låg där, den jätte goda mjölken som stod i kannor i kylskåpet,fiske turerna med den lilla båten och alla picknickar, och mormors goda bullar,min mormor och morfar var världens bästa och tillsammans blev dom oslagbara och världens finaste och snällaste och hjälpsammaste människor ni någonsin kan tänka er de är sådana saker man ska tänka.
Vila i Frid




15 januari

idag fyller johanna och sarah 18 år :D grattis sötnosar :)
fan jag längtar tills de är min tur ;)


fan jag har varit vaken sen 04.00 nu :S jag gick och la mig typ 18.00 igår haha ;)
och min lilla älskling sover än :) idag blir det att servera med sarah <3 puss


jaja idag vill jag iaf hylla en väldigt speciell person, en person som ni aldrig någonsin kan föreställa er hur underbar och smart,det finns inte,alla har sin stämpel, men jag förstår inte varför man alltid får motsatasen av vad man egentligen är... puss gumman du kommer aldrig förstå vad du ha betytt och betyder för mig!, och de är ingenting jag kan förklara med ord. i´m proud of you! kom ihåg det....


 

ja vi får väl se hur helgen slutar:)

på söndag blir de iaf körskolan med pappa:D


NYÅRSAFTON

kvällens outfit :)







ja först var jag hemma och gjorde mig i ordning sen tog jag bussen in till stann för att träffa tjejerna för att äta go mat på tatung :D



sen efter maten for vi hem till ange för att börja dricka :)




sen for jag hem till fanny hedström :)

ja de blev en lyckad kväll!<3



sen gick vi vidare för att äta på max =)





de var en underbar kväll med alla flickorna och med malin! <3slutade väl kanske inte lika bra pga en viss person som jag endå tvingades sova med.


RSS 2.0